cs@cs.ucy.ac.cy | +357-22-892700

| | | | MyCS Portal |

Προπτυχιακοί φοιτητές του Τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Κύπρου στους νικητές του Διαγωνισμού Reload Greece Young Εntrepreneurs Program 2019 - 2020

rg yep 2019 2020Ανάμεσα στους 13 φιναλίστ του Προγράμματος Young Entrepreneurs Programme (RG YEP) 2019 - 20 του εκπαιδευτικού ιδρύματος Reload Greece, βρίσκονται η Λουκία Βασιλείου, ο Χριστόδουλος Λουκαΐδης, ο Παντελής Παναγιώτου και ο Άγγελος Σάββα, φοιτητές του Τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Κύπρου. Ο διαγωνισμός έλαβε χώρα στην Κύπρο, τον Νοέμβριο του 2019, στον οποίο οι φοιτητές παρουσίασαν την ιδέα τους, η οποία ήταν η δημιουργία μιας διαδικτυακής εφαρμογής μέσω της οποίας κάθε άτομο που επισκέπτεται τις παραλίες να μπορεί να προκρατήσει κρεβατάκι, να παραγγείλει με βάση τον αριθμό κρεβατιού, καθώς και να ενοικιάσει πλαστικά παιχνίδια έναντι χαμηλού αντιτίμου.

Το Young Entrepreneurs Programme 2019 - 2020 (RG YEP), το κορυφαίο πρόγραμμα επιτάχυνσης τριών σταδίων του εκπαιδευτικού φιλανθρωπικού Ιδρύματος Reload Greece με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, εμπνέει, εκπαιδεύει και προετοιμάζει νέους επιχειρηματίες να αναπτύξουν τις επιχειρηματικές ιδέες τους σε βιώσιμες startups. Το πρόγραμμα έχει στόχο να δώσει τη δυνατότητα σε επίδοξους επιχειρηματίες που επιθυμούν (τελειόφοιτους, μεταπτυχιακούς & ΜΒΑ φοιτητές, διδακτορικούς και μεταδιδακτορικούς ερευνητές) και νέους επαγγελματίες να αναπτύξουν επιχειρηματικές ιδέες με θετικό κοινωνικό και οικονομικό αντίκτυπο στη χώρα τους.

Συγχαρητήρια στους φοιτητές μας και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στην τελική εκδήλωση PITCH που θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο στις 28 Μαρτίου. Στα πλαίσια αυτής της εκδήλωσης, οι φοιτητές μας θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν την επιχειρηματική τους ιδέα σε ένα πάνελ αξιότιμων κριτών, στους μέντορές τους καθώς και σε ένα διεθνές κοινό με σκοπό να κερδίσουν σημαντικά βραβεία.