cs@cs.ucy.ac.cy | +357-22-892700

| | | | MyCS Portal |

Πρόγραμμα Ανταλλαγής Φοιτητών μεταξύ Πανεπιστημίου Κύπρου και Πανεπιστημίου Καλιφόρνιας 2012-2013

Πρόγραμμα Ανταλλαγής Φοιτητών μεταξύ Πανεπιστημίου Κύπρου και Πανεπιστημίου Καλιφόρνιας 2012-2013

Tο Πανεπιστήμιο Κύπρου μέσα στα πλαίσια συμφωνίας Κινητικότητας Φοιτητών που έχει συνάψει με το Πανεπιστήμιο Καλιφόρνιας, σας ενημερώνει για το πρόγραμμα ανταλλαγής μεταξύ των δυο Πανεπιστημίων.

Η καταληκτική ημερομηνία για υποβολή αιτήσεων για το 2012/13 είναι η 1η Μαρτίου 2012. Κάθε πανεπιστήμιο-μέλος δικαιούται να αποστείλει μόνο μία αίτηση. Η διάρκεια σπουδών είναι ένα εξάμηνο.

Οι αιτήσεις πρέπει να συνοδεύονται από τα ακόλουθα έντυπα:

  1. Επιστολή υπόδειξης υποψηφίου (Nomination Letter) από το Πανεπιστήμιο του κάθε αιτητή
  2. Συμπληρωμένη αίτηση, την οποία θα βρείτε στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση www.sgroup.be
  3. Δήλωση Ακαδημαϊκών ενδιαφερόντων- Επιστολή από τον φοιτητή στην οποία να εκτίθεται η ακαδημαϊκή του πορεία καθώς και η πρόθεση του να φοιτήσει σε Πανεπιστήμιο του Εξωτερικού
  4. Βιογραφικό Σημείωμα
  5. Επίσημο Αντίγραφο Αναλυτικής Βαθμολογίας
  6. Τρόπος Βαθμολόγησης (Συγκριτικά με το σύστημα βαθμολόγησης του Πανεπιστημίου Καλιφόρνιας)- Αντίγραφο μαθημάτων και σύστημα βαθμολογίας που χρησιμοποιεί το Πανεπιστήμιο του κάθε αιτητή. Σε περίπτωση που ο αιτητής κατέχει πρώτο πτυχίο, θα πρέπει να προσκομίσει τα ίδια πιστοποιητικά.
  7. Συστατικές Επιστολές
  8. Κατάλογος των μαθημάτων που επιθυμεί ο φοιτητής να παρακολουθήσει στο UC, Berkeley.

(Τα σημεία 7 και 8 είναι προαιρετικά)

Οι αιτήσεις μπορούν να αποσταλούν ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρακαλούμε όπως οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές  επικοινωνήσουν με την κα Στέλλα-Μαρία Βασιλείου (Ηλ. Ταχ.:  Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., τηλ. 22894299) το αργότερο μέχρι την 1η Φεβρουαρίου 2012.